top of page

Behandelingen

bioResonantie wordt toegepast bij verschillende aandoeningen, klachten en doelen. Hoewel er beperkt wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit ervan, hebben mensen positieve ervaringen. Hier zijn enkele toepassingen van bioResonantie bij all Waves OK:
 

 • Allergieën
  Bioresonantie kan worden gebruikt bij de behandeling van allergieën, zoals pollenallergie, voedselallergie of huisstofmijtallergie.
  Het doel is om het lichaam te helpen de overgevoeligheid voor bepaalde stoffen te verminderen.

 • Spijsverteringsproblemen
  Bioresonantie kan helpen bij de behandeling van verschillende spijsverteringsproblemen, waaronder prikkelbare darmsyndroom (PDS), maagklachten, voedselintoleranties of chronische constipatie.
  Het doel is om de balans in het spijsverteringssysteem te herstellen.

 • Chronische vermoeidheid
  Bioresonantie kan worden ingezet bij de behandeling van chronische vermoeidheid en het herstellen van de energiebalans in het lichaam.
  Het kan helpen om de vitaliteit en het algemene welzijn te verbeteren.

 • Huidproblemen
  Bioresonantie kan wordent toegepast bij huidproblemen, zoals eczeem, acne, psoriasis of allergische huidreacties.
  Het doel is om de huidgezondheid te bevorderen en ontstekingen te verminderen.

 • Stress en emotioneel welzijn
  Bioresonantie kan worden gebruikt om stress te verminderen, ontspanning te bevorderen en het emotionele welzijn te ondersteunen.
  Het kan helpen bij het verminderen van spanning, angstgevoelens en het bevorderen van een betere balans tussen lichaam en geest.

 • Ontgiften
  Bioresonantie kan worden ingezet bij ontgiftingsprogramma's om het lichaam te ondersteunen bij het verwijderen van toxines en het stimuleren van een gezonde stofwisseling.
   

Het is belangrijk op te merken dat de toepassingen van bioresonantie variëren en afhankelijk zijn van de individuele therapeut en hun expertise. Het is raadzaam om voorafgaand aan een behandeling met een bioresonantie therapeut te overleggen om te bepalen of het geschikt is voor jouw specifieke behoeften en doelen.

© 2023 by all Waves OK

bottom of page