top of page

Bij all Waves OK wordt er gewerkt vanuit een holistische visie op gezondheid, waarbij wordt erkend dat geen enkele ziekte één enkele oorzaak heeft. Het lichaam wordt als een samenhangend geheel beschouwd en dat meerdere processen en factoren van invloed zijn op het ontstaan van ziekten en het genezingsproces.

 

De focus ligt op het creëren van een gunstig inwendig milieu om het genezingsproces te bevorderen en innerlijke disharmonie aan te pakken m.b.v. bioResonantie.

 

Om tot een optimale behandeling te komen, wordt daarom vaak samengewerkt met andere (complementaire) specialisten. Deze multidisciplinaire aanpak maakt het mogelijk om de complexiteit van gezondheidsproblemen beter te begrijpen en effectiever te behandelen.

Wat is bioResonantie?

Het werkingsprincipe van bioResonantie Therapie is gebaseerd op het idee dat elk orgaan, weefsel en cel in het lichaam een specifieke frequentie heeft.
Wanneer het lichaam in een gezonde toestand verkeert, zijn deze frequenties in balans. Maar bij ziekte, toxines of andere verstoringen kunnen de frequenties uit balans raken.


Het doel is om de verstoorde frequenties te harmoniseren en zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

 

Bij all Waves OK wordt gebruikgemaakt van Bicom bioResonantie, Oberon NLS en Spooky 2 rife technologie en een traditionele klankschaal om de verstoorde frequenties te signaleren en te behandelen.

Waarom bioResonantie?

bioResonantie kan worden ingezet bij:

Welzijn & Vitaliteit

bioResonantie wordt gebruikt om het algehele welzijn en de vitaliteit te verbeteren.
Het kan helpen om het lichaam in balans te brengen en het natuurlijke herstelproces te ondersteunen.

Mentale veerkracht

bioResonantie wordt gebruikt om de mentale veerkracht te verbeteren.

 

Stress & Ontspanning
bioResonantie kan worden ingezet om stress te verminderen en het lichaam te helpen ontspannen.
Het kan een kalmerend effect hebben en bijdragen aan een betere balans tussen lichaam en geest.


Minder klachten
bioResonantie wordt toegepast bij specifieke gezondheidsklachten, zoals o.a. allergieën, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid en huidproblemen. Het doel is om de oorzaken van deze klachten op te sporen en te behandelen.
 

Stofwisseling
Sommige bioResonantie behandelingen richten zich op het ondersteunen van het lichaam bij het ontgiftingsproces.
Het kan helpen bij het verwijderen van toxines en het bevorderen van een gezonde stofwisseling.

Wetenschap en bioResonantie
Het wetenschappelijke bewijs voor bioResonantie is beperkt en er is geen consensus binnen de reguliere medische gemeenschap over de werkzaamheid ervan.

Sommige studies suggereren positieve resultaten, maar er is meer onderzoek nodig om de effectiviteit en werkingsmechanismen volledig te begrijpen.

Belangrijk om op te merken is dat bioresonantie niet algemeen aanvaard is in de reguliere medische gemeenschap. Hoewel er positieve getuigenissen en anekdotisch bewijs zijn, ontbreekt het aan overtuigend wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit ervan te ondersteunen. Het is altijd raadzaam om met een gekwalificeerde zorgverlener te overleggen en traditionele medische behandelingen niet te vervangen door bioresonantie zonder overleg met een arts.

© 2023 by all Waves OK

bottom of page