top of page

Hier zijn enkele veelvoorkomende vragen die gesteld worden over bioResonantie

 1. Is bioResonantie veilig?
  Over het algemeen wordt bioResonantie als veilig beschouwd, maar het is belangrijk om een gekwalificeerde therapeut te raadplegen en hun advies op te volgen.
  Mensen met pacemakers, zwangere vrouwen en personen met ernstige medische aandoeningen kunnen beperkingen hebben wat betreft het gebruik van bioResonantie.

 2. Hoe effectief is bioResonantie?
  Hoewel veel mensen positieve ervaringen hebben met bioResonantie behandelingen, is het wetenschappelijke bewijs voor de effectiviteit beperkt. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en bioresonantie te beschouwen als een aanvullende therapie, niet als vervanging voor reguliere medische zorg.

 3. Wat zijn de kosten van bioResonantie?
  De kosten kunnen variëren afhankelijk van de duur van de sessie en het aantal sessies dat nodig is en eventueel aanvullende supplementen. Neem rechtstreeks contact met mij op voor actuele tarieven.

 4. Zijn er bijwerkingen van bioResonantie?
  Over het algemeen worden er weinig tot geen bijwerkingen gemeld. Sommige mensen kunnen echter tijdens of na een sessie lichte reacties ervaren, zoals vermoeidheid, veranderingen in ontlasting of tijdelijke verergering van symptomen of juist een enregie toename. Deze reacties zijn van voorbijgaande aard en stabiliseert zich t.z.t.

   

Het is belangrijk om openlijk met je bioResonantie therapeut te communiceren en al je vragen en zorgen te bespreken voordat je besluit de therapie te volgen. Dit helpt je een weloverwogen beslissing te nemen en een beter begrip te krijgen van wat je kunt verwachten.

© 2023 by all Waves OK

bottom of page