top of page

Op een bepaald moment in zijn leven merkte hij dat zijn energiepeil niet optimaal was; hij was vaak vermoeid en wist niet precies waar dit vandaan kwam. Op een dag besloot hij een bezoek te brengen aan een bioresonantie therapeut, die werkte met een fascinerend apparaat genaamd het 'bicom bioresonantie apparaat'. Ze behandelde hem met frequenties om zijn balans te herstellen, en tot zijn verbazing verminderde zijn vermoeidheid aanzienlijk.

Deze ervaring wekte zijn interesse en vanaf dat moment, rond 2015, begon hij zich te verdiepen in frequentietherapie. Hij heeft sindsdien veel onderzoek gedaan, behandelingen uitgeprobeerd en zijn kennis professioneel uitgebreid.

Inmiddels is hij sinds 2023 fulltime beschikbaar als therapeut, met voldoende bagage om zijn werk met toewijding uit te voeren. Hij behandelt zowel mensen als dieren, voornamelijk paarden, honden en soms een kat.

Naast zijn gedrevenheid in het leren van nieuwe toepassingen met de resonantie apparatuur, is hij ook nieuwsgierig naar de reden waarom mensen vaak zo lang uit balans blijven en ziek worden. En dat terwijl dieren over het algemeen snel en natuurlijk reageren op de behandeling en hun zelfherstellend vermogen makkelijker kunnen aanspreken. Dit blijft voor hem een boeiend puzzelstuk dat hij graag wil doorgronden om zijn cliënten nog beter te kunnen helpen.

 

Hij staat met enthousiasme klaar om te ondersteunen op de reis naar balans en welzijn. Samen kunnen jullie werken aan het herstellen van de energie en het bereiken van optimale gezondheid. Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Hij kijkt ernaar uit om samen te werken!

Chris_edited.jpg

Chris heeft zich specifiek gespecialiseerd in frequentie therapie. Hij gelooft in het feit dat behandelingen altijd maatwerk zijn en dat het een proces is om balans te bereiken.

In een groot deel van zijn werkzame leven heeft hij zich beziggehouden met (IT) service en procesmanagement. Daarnaast heeft hij zich ook verdiept in de beoefening van aikido, een krijgskunst die draait om aandacht, ontspanning en leven in balans. Deze pijlers zijn belangrijk in zijn leven en de basis van zijn werkwijze als therapeut, waarbij hij zich richt op het aanspreken van het zelfherstellend vermogen en het creëren van balans bij zijn cliënten.

© 2023 by all Waves OK

bottom of page