top of page

Mens

👩🏼‍🦰Charlotte Allergie

Chris straalt een bepaalde rust uit die erg prettig is, dit in combinatie met zijn humor maken het dat ik mij op mijn gemak voel. Dankzij de bioresonantie behandeling bij Chris ben ik er achter gekomen dat mijn jarenlange jeuk klachten voortkomen vanuit mijn gevoeligheid voor fosfaat (wat in de meeste wasmiddelen blijkt te zitten). Ook word mijn pollenallergie aangepakt, hierin is al de nodige vooruitgang te zien.

👩🏼‍🦰 Roos Tarwe Intolerantie
Ik had al maanden weinig energie, een opgeblazen buik en moeite met verteren van uiteindelijk bijna elk soort voedsel. Chris heeft me enorm geholpen met zijn bioresonantie behandeling. Het bleek met name een tarweallergie die in de weg zat. Na de 1e behandeling kreeg ik een flinke energieboost en na de 2e behandeling kon ik me in Italië heerlijk vol eten aan pasta's en pizza's...zonder last.

Chris is oprecht, vriendelijk, open en kijkt echt naar je. Aanrader!
 

👩🏼‍🦰 Henny Long-Covid
Voor mij was het mijn eerste ervaring met bioresonantie. De kennismaking met Chris verliep heel goed, voelde me gelijk op mijn gemak. Ik kwam met heel veel klachten binnen. Door de resonantie ( waar ik sceptisch over was) met gelijktijdig  een behandeling van Coroline (van Motus)  ben ik nu heel erg opgeknapt.

Dankjewel lieve Chris en Caroline.

👩🏼‍🦰 Annemiek Mentale veerkracht

Via via kreeg ik de tip om eens naar bioresonantie te kijken. Ik had veel klachten (stemming, stress, vermoeidheid, spijsvertering etc). Daar wilde ik wat aan doen, het liefst zonder ingrijpende medicatie met allerlei bijwerkingen. Wat bioresonantie inhoudt vind ik lastig onder woorden te brengen. Ik beschouw het als een steuntje in de rug voor allerlei processen die zich in je lijf afspelen.
Chris maakt per keer een combinatie op maat voor de actuele situatie en zorgt tevens voor een rode draad in het hele traject. Tijdens de behandeling merk je soms een lichamelijke reactie, bijvoorbeeld zware benen of hoofdpijn die direct wegtrekt als er een andere set wordt gestart. In de dagen erna voel je het effect van de behandeling. Dan sta je bijvoorbeeld heel energiek je badkamer te poetsen terwijl je dat normaal gesproken zo lang mogelijk uitstelt.
Hoewel ik niet klachtenvrij ben voel ik me nu veel beter dan een half jaar geleden. De klachten zijn beter hanteerbaar en daar heeft de bioresonantie voor mijn gevoel zeker aan bijgedragen.

Dier

🐴 Vestival Kreupel

Onlangs is mijn arabier door Chris behandeld. Hij had tijdens het rijden een misstap gemaakt. Hierdoor was hij de dag erna heel erg kreupel.

2 dagen na de misstap kwam Chris al om hem te helpen. Na de behandeling moest hij even rustig aan doen maar hij ging galopperend de wei in. Hij voelde zich meteen al een stuk beter.

Ik zou Chris zeker aanraden om je paard te behandelen. Hij straalt een hele fijne energie uit waardoor je paard meteen rustig wordt en op zijn gemak is.

🐴 Nakota Astma - Jeuk
Mijn appaloosa heeft zeer ernstige astma. Na 2 erge astma aanvallen gaf de dierenarts aan bij een volgende aanval niets meer te kunnen doen en dat het einde verhaal zou zijn. Toen is Chris met bioresonantie behandelingen begonnen, met als resultaat dat mijn paard niet meer hoest en ik zelfs weer buitenritten maak. Mooi bijverschijnsel is dat zijn allergische jeuk zowat over is en zijn ogen die al 14 jaar elke dag vies waren en druipten, zijn nu gewoon droog!

Dus Chris, je hebt fantastisch werk geleverd. Ik ben heel blij met je !!

🐴 Fleur Hoefbevangen - Stijfheid

Toen Chris voor de eerste keer kwam om mijn minipaardje Fleur met Bioresonantie te behandelen, was zij hoefbevangen en stijf. Ze was ook erg in zichzelf gekeerd.
Na de eerste behandeling had zij een korte opleving, maar zakte al snel weer terug in haar oude doen.
Na overleg met Chris werd ook Caroline Janssen van Balans in Beweging gevraagd om Fleur te behandelen volgens de Masterson methode, in de hoop zo haar stijfheid te verminderen.
Dit had ook weer even resultaat.
Fleurtje werd behandeld volgens een vaste routine: eens per plm 6 weken de Bioresonantie door Chris, eens per plm 6 weken de Masterson door Caroline.
En dat bleek een gouden combi te zijn; Fleurtje knapte langzaam maar zeker op! Ze werd levendiger, ze werd soepeler en haar hoefbevangenheid verdween.

Nu loopt ze weer pittig door de wei, neemt zelf haar rust als dat nodig is en stopt met eten als ze voldoende heeft gehad. Een verstandig en wijs paardje met een eigen willetje 😇

 

🐴 Fabanco Operatie herstel
Chris heeft ook mijn arabier Fabanco behandeld na zijn operatie. Ook dit heeft een mooi resultaat gehad; de naweeën van de operatie waren snel verdwenen.
Chris was naar mijn paarden erg invoelend en afgestemd. Hierdoor konden zij zich heel gemakkelijk overgeven aan de behandeling met daardoor ook het gewenste resultaat.

Chris werkt erg zorgvuldig en neemt de tijd om uit te zoeken wat het paard nodig heeft.
Bedankt Chris, namens Fleurtje en Fabanco en natuurlijk mijzelf 😊

🐶 Rollo Allergie

Mijn hond had klachten die ik van mezelf herkende. Algehele allergieklachten en ik merkte dat de dierenarts dat enkel symptoomonderdrukkend aanpakt.
Zelf heb ik goede ervaringen met BRT en daarom wilde ik het mn Rollo ook proberen.
Het fijne aan Chris vind ik dat hij thuis kan komen, dat is voor Rollo het rustigst en is hij het meest zichzelf.
Chris werkt niet op zichzelf maar vraagt regelmatig om advies bij iemand die veel van voeding weet en een dierenarts. Ik heb liever dat iemand ' ik weet het niet, maar kom er op terug zegt' dan dat diegene doet alsof hij het weet. Chris is daarin eerlijk. Ook over het effect van de behandeling is hij nuchter. Dat vind ik prettig.
Hij gaat ontspannen maar duidelijk met Rollo om. Precies wat hij nodig heeft. We hebben geen 100% genezing bij Rollo, maar kunnen wel voorkomen dat hij aan de zware pillen moet.  Het is net dat zetje wat hij nodig heeft om door te kunnen hobbelen.

Ik zou Chris daarom zeker aanbevelen en dat heb ik ook al gedaan.

© 2023 by all Waves OK

bottom of page